Nyhetsartikkel

12 oktober 2016

Globalt fokus på digitalisering af den danske energisektor

Digitaliseringen af den danske energisektor er i fokus i det internationale magasin om energi og klima, Foresight, der udkommer i dag.

Elsektoren og andre former for forsyning vil med den aktuelle udrulning af digitale målere få vanvittigt mange data til rådighed i tæt på real tid. De skal udnyttes, fastslår branchechef Helle Juhler-Verdoner fra Branchefællesskab for Intelligent Energi, der er et partnerskab mellem forsyningsselskaber og virksomheder:

– Vi er i fuld gang med digitaliseringen af forsyningssektorerne. De fjernaflæselige målere for el, varme og vand er en væsentlig forudsætning for digitaliseringen, der vil skabe mange nye muligheder for at gøre det nemmere, grønnere og billigere at levere produkter til kunderne. Ved at kombinere data fra infrastrukturen med nye forretningsmodeller, kan der skabes værdi for kunderne og de involverede selskaber, siger Helle Juhler-Verdoner til Foresight.

Læs hele historien http://www.ienergi.dk/nyheder/2016/16-10-11_energi_digitialisering

Kommentarer

kommentarer