Nyhetsartikkel

22 august 2016

Varmepumpedagen 2016: Varmepumper – forrest i den grønne omstilling

Danmark sigter mod det fossilefrie samfund i 2050. Derfor sætter en række aktører nu fokus på, hvilken rolle varmepumper kan spille i den grønne omstilling.

Det sker på Varmepumpedagen 2016 den 9. september.

På talerlisten er blandt andre formand for varmepumpefabrikantforeningen Torben Andersen, Nilan, energi-, forsynings-, og klimaminister Lars Chr. Lilleholt, Peter Birch Sørensen, formand for Klimarådet og Lars Aagaard, administrerende direktør i Dansk Energi.

– Dagen afholdes for at sætte fokus på at få omstillet energisystemet, så det bliver fossilfrit, ved at elektrificere opvarmning med varmepumper. Programmet sætter fokus på både store varmepumper til fjernvarme i decentrale kraftvarmeområder og varmepumper til individuel opvarmning, fortæller chefkonsulent Richard Schalburg, Dansk Energi.

Læs mere om dagen, se programmet og tilmeld dig

Kommentarer

kommentarer